Röda dagar

Det känns jobbigt idag. Jag borde plugga, men vädret utanför fönstret lockar mer. Jag kommer på mig själv att bädda, tvätta, städa, plocka undan, fila naglarna, vattna ja allt annat som inte har något som helst med pluggandet att göra. Funderade en stund att gå ner till fästningen för att läsa och få lite sol i ögonen. Men intalade mig att det är datorn jag behöver och jag kommer inte få något gjort där nere. Därför sitter jag är nu. Lite bitter över att jag inte kan gå ut för att jag måste plugga. Klockan är efter lunch och jag har inte börjat än. Kan det inte börja regna istället?

Nähä om tio munter ska jag börja plugga, och då är det intensivt plugg som gäller i ett par timmar. Sen blir det en sväng ut till Ästad. Nakenbastu har Daniel lurat i mig att det blir. Och lerduveskytte. Trevligt värre. Men jag tror jag tar med mig den redan välanvända bikinin. 

Min Påsk har varit bra för övrigt. 
En stund i stugan i Haverdal med sköna promenader, vitsippeplocking, påskkärringsbesök, 9-års-kalas, stek på solaltanen, mys med världens sötaste Vilmer, mat på uteserveringarna i Halmstad, tjöt med Johanna, påskäggsletande, tågresa, kalas hos Sofia med innomhus-picknick, fest och röj på Sociten i sommarklänning, chill nere vid fästningen i solen, årets först grillning nere vid klipporna och bra film. Påsken kunde inte bli bättre om jag ska vara ärlig. 

Eftersom det idag är en röd dag är det ok att inte plugga så värst mycket. Det har jag bestämt. Påsken är ju inte riktigt slut än. Dessutom har jag 9500 steg till att gå idag. Jag måste ut och gååå.



Jag gillar det här. Alldeles för mycket för att vänja mig vid vardagen igen. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0